Het Koffertje van Samuel gepresenteerd

gepubliceerd: maandag, 2 oktober 2017

Het leek wel een volksverhuizing: tien Koffertjes van Samuel werden in een lange stoet naar het podium gebracht tijdens de tweede dag van het KISI feest in Tilburg.

De Nederlandse en Belgische KISI’s vierden zaterdag 30 september en zondag 1 oktober het jaarlijkse KISI feest. Dit jaar mochten de mensen van Samuel Advies aanwezig zijn om hun 30-jarig bestaan te vieren en dus ook het Koffertje van Samuel te presenteren.

Aan de wieg van KISI Nederland

Voor het 20-jarig jubileum van Samuel Advies, in oktober 2007, waren Hannes & Birgit Minichmayr van KISI uit Oostenrijk naar Nederland gehaald voor de uitvoering van de musical ‘De barmhartige vader’. Samuel stond zo aan de wieg van KISI Nederland!

Met de zegen van Mgr. De Korte

Omdat Mgr. Gerard de Korte, bisschop van Bisdom ’s-Her­to­gen­bosch, voor het opdragen van de Eucha­ris­tie­viering speciaal naar Tilburg was gekomen, kon hij prachtig de zegen uitspreken over de koffertjes en ze met wijwater besprenkelen.

Koffertjes mee met zeven gezinnen

Maar liefst zeven van de koffertjes werden meegenomen door enthousiaste gezinnen die zich de eerste logeeradressen mogen noemen van een koffer.

tags: KISIMgr. De KorteTilburg

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.